Fönsterputs Eskilstuna

Anlita våra professionella fönsterputsare Eskilstuna

Professionell fönsterputs Eskilstuna

Nyputsade och rena fönster förhöjer din tillvaro. Inget hem känns riktigt välstädat utan välputsade fönsterrutor. Med våra professionella fönsterputsare i Eskilsuna så skapar vi en enklare vardag där du har möjligheten att spendera mer tid på dina favoritsysselsättningar.

Om oss

Vår fönsterputsning i Eskilstuna tar vi på allvar! Du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss, därför använder vi oss endast av fönsterputsare i Eskilstuna som vi har god kännedom om. Dom har också lång erfarenhet av sitt jobb. Våra fönsterputsare pratar alltid flytande svenska och har även goda kunskaper i Engelska. 

Vi utför alla slags projekt. Vi putsar fönster åt företag, Bostadsrättsföreningar och de mest kräsna privatkunderna. Vi kan utföra jobb i lift, vi kan använda teleskopstänger upp till 10 meter och vi har ett stort nätverk så vi har även tillgång till fönsterputsare som jobbar med Rope access Vi utför jobb även dina rutor i minusgrader.

Abonnemang

Är du intresserad av fönsterputsabonnemang? Hör av dig så skapar vi ett fönsterputsabonnemang i din smak. Vi skräddarsyr det åt dig och lämnar alltid rabatt till våra abonnemangskunder. Intresseanmälan abonnemang

Fönsterputs av skyltfönster

Vi har en skyltfönsterrunda i Eskilstuna. Vill du ansluta din butik?

NYHET! För personer bosatta i eskilstuna kan ni nu boka fönsterputsning på BOKA DIREKT. Detta gäller er för 2 sidiga, 4 sidiga och 6 sidiga fönster utan fasta spröjs. För att boka fönsterputsning av oss på boka direkt klickar du här BOKA DIREKTBOKA TJÄNST I ESKILSTUNA

Kontakta oss angående fönsterputsning i Eskilstuna

Skicka gratis offertförfrågan och få svar inom 12 timmar!

Rutavdrag?

Lugn vi hjälper dig med den biten. Du betalar endast 50% av jobbet

Minsta ordervärde 250 kr

Recensioner från tidigare kunder 

Sara S 

Serviceminded och våra fönster skiner rena i veckor efter att OFA varit på besök.
Snabbt, diskret och ordentligt utfört till humant pris.
Kan verkligen rekommendera OFA till alla som inte orkar med sina skitiga fönster!

Viktor K

Jocke är en proffsig fönsterputsare som jag fått samarbeta med! anlita han och du kommer va nöjd.

Andreas W

Snabb o noggrann! Mkt bra jobb! Kommer att boka in igen!!
5 fönsterskrapor av 5 möjliga! 👍

Fönsterputsning Eskilstuna

Fönsterputsning 
Billigt med hög kvalité

Boka tid hos oss i Eskilstuna redan idag. Du kan både boka enstaka fönsterputsning eller skriva upp dig på ett abonnemang och tillsammans med oss skräddarsyr vi enligt ditt önskemål.

Här kommer lite kort fakta om Eskilstuna, mest för att ni ska kunna hitta oss på sökorden "Fönsterputs Eskilstuna". Eskilstuna är en tätort i Södermanland, centralort i Eskilstuna kommun och den största tätorten i Södermanlands län. Genom orten rinner Eskilstunaån. Orten fick sitt namn efter biskop Eskil av Tuna stift med biskopssäte i Tuna, motsvarande nutida Eskilstuna.
Läs mer om Eskilstuna här: Eskilstuna Eskilstunas officiella hemsida. Eller på Wikipedia