Fönsterputs Köping

Fönsterputsare Köping

Professionell fönsterputs Köping

Vad kan vara bättre än nyputsade och rena fönsterrutor när man tittar ut? Genom vår professionella fönsterputsning i Köping så skapar vi en enklare vardag där du får en mindre sak att tänka på och vi lämnar alltid briljanta fönsterputsresultat. Vi putsar även dina rutor i minusgrader.

Våra fönsterputsare

Vi kan fönsterputning! Våra fönsterputsare i Köping har lång erfarenhet och vi har mycket god kännedom av dom. Inget jobb är för svårt eller för stort. Vi utför fönsterputsning i köping med lift, långa expanderstänger, Ren vattenteknik men tar oss också an mindre jobb som enkla lägenheter. Alla våra fönsterputsare pratar flytande svenska och har mycket goda kunskaper i engelska.

Abonnemang

Vill du som privatperson eller företag ansluta er på ett fönsterputsabonnemang? Tveka inte, Vår fönsterputs i Köping ger skinande resultat. Vi putsar fönster i alla väder och vi kan fönster på riktigt. Abonnemangskunder har alltid 10% rabatt

INTRESSEANMÄLAN ABONNEMANG

BOKA TJÄNST I KÖPING

Kontakta oss angående fönsterputsning i Köping

Skicka gratis offertförfrågan och få svar inom 12 timmar!

Rutavdrag?

Lugn vi hjälper dig med den biten. Du betalar endast 50% av jobbet

Minsta ordervärde 250 kr

Recensioner från tidigare kunder 

Nina R

Vi bor i ett stort hus, med fönster som man öppnar utåt men det fixade OFA utan problem fast det är två våningshus som han hängde ut på, så nöjd och snabbt gick det också. 😄 😄 😄 Enda nackdelen är att jag inte anlitat OFA tidigare😊 billigt är det också. 😄 Vi har abonnemang 2ggr om året👍

Disa B

Jättefina fönster, rekommenderas varmt!

Alexandra F

Otroligt nöjd!Har aldrig haft så rena och fina fönster tidigare. Kommer utan tvekan bli en stående kund.

Fönsterputsning Köping

Fönsterputsning 
Billigt med hög kvalité

Boka tid hos oss redan idag. Du kan både boka enstaka fönsterputsning eller skriva upp dig på ett abonnemang och tillsammans med oss skräddarsyr vi enligt ditt önskemål. Vi är ett fönsterputsföretag och åtar oss endast arbete med glas. så som fönsterputsning och solceller. Anlita proffs som gör det dom lovar. Anlita oss!!

Med våra erfarna fönsterputsare i Köping ser vi till att du får fönsterrutor som är skinande rena - Samtidigt som vi är en av Köpings billigaste på fönsterputsning. Vi ser till att putsa dina fönster både ut- och invändigt.

WE DO WINDOWS