Fönsterputs Strängnäs

Fönsterputsare Strängnäs

Professionell fönsterputs Strängnäs

Nyputsade och rena fönster ger harmoni. Inget hem känns riktigt avkopplande utan välputsade fönster. Med våra professionella fönsterputsare i Strängnäs så skapar vi en vardag där du kan slappna av istället för att slita i timmar. Vi putsar dina fönster med briljanta resultat.

Våra fönsterputsare

Vår fönsterputsning i Strängnäs tar vi på stort allvar! Du som kund ska känna dig trygg med att anlita oss, därför använder vi oss av fönsterputsare i Strängnäs med lång erfarenhet och professionella kunskaper inom fönsterputsning. 

Våra fönsterputsare pratar flytande svenska och har även mycket goda kunskaper i engelska. Vi tar oss an alla möjliga fönsterputsjobb. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, Bostadsrättsföreningar och företag. 

Vi använder oss av långa teleskopstänger, liftar och renvattenteknik. Vi har ett stort nätverk så vi har även tillgång till fönsterputsare som jobbar med Rope access för de mest svårtillgängliga jobben.Abonnemang

Är du intresserad av fönsterputsabonnemang? Hör av dig så skapar vi ett fönsterputsabonnemang i din smak. Vi skräddarsyr det åt dig och lämnar alltid rabatt till våra kunder som är frekvent återkommande

Intresseanmälan abonnemang 

Fönsterputsning av skyltfönster

I Strängnäs har vi även fönsterputs av skyltfönster. Vill ni ansluta er butik till våran fönsterputsrunda med våra låga priser?

BOKA TJÄNST I STRÄNGNÄS

Kontakta oss angående fönsterputsning i Strängnäs

Skicka gratis offertförfrågan och få svar inom 12 timmar!

Rutavdrag?

Lugn vi hjälper dig med den biten. Du betalar endast 50% av jobbet

Minsta ordervärde 250 kr

Recensioner från tidigare kunder 

Marie-Louise S

Skinande resultat, kanon pris och super trevlig kille! 

LF Frej

Snabb, noggrann och bra pris! Rekommenderar varmt!

Tobias S

Fantastiskt nöjda med dagens fönsterputs. Snabb och proffsigt utfört arbete! Vi vill verkligen rekommendera er för alla som vill ha rena fönster.
😃👍🏻🏅

Fönsterputsning Strängnäs

Fönsterputsning 
Billigt med hög kvalité

Boka tid hos oss redan idag. Du kan både boka enstaka fönsterputsning eller skriva upp dig på ett abonnemang och tillsammans med oss skräddarsyr vi enligt ditt önskemål.

Här kommer lite fakta om Strängnäs, För att ni ska kunna hitta oss på sökorden "Fönsterputs Strängnäs".

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län.

Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Läs mer om Strängnäs här: Strängnäs wiki eller Strängnäs kommuns egna hemsida