Fönsterputs Västerås

Fönsterputsare Västerås

Professionell fönsterputs Västerås

Vad kan vara bättre än nyputsade och fantastiskt blänkande fönster när solen tittar fram? Genom vår professionella fönsterputsning i västerås så skapar vi en vardag där du har möjligheten att spendera mer tid på annat än att putsa dina fönster själv. Vi putsar fönster i alla väder även minusgrader. Vi erbjuder fönsterputsabonnemang men även enstaka putsningar.

Vilka är våra kunder

I Västerås utför vi fönsterputs åt företag, bostadsrättsföreningar och privatkunder. Vi har även kunder så som fastighetsmäklare som bokar upp våra professionella fönsterputsare för att få glänsande fönster inför försäljning, Man väljer att anlita oss eftersom vi kan putsa alla fönster med skinande rena resultat. Inget jobb är för svårt, för högt eller för litet.

Våra fönsterputsare

Fönsterputsaren som kommer till dig har lång erfarenhet och är kunnig på sitt jobb. Alla fönsterputsare pratar flytande svenska och har även goda kunskaper i engelska, Professionalism är något vi verkligen tar på allvar. 

Du som kund till vårt fönsterputsföretag kommer inte bli missnöjd

BOKA TJÄNST I VÄSTERÅS

Kontakta oss angående fönsterputsning i Västerås

Skicka gratis offertförfrågan och få svar inom 12 timmar!

Rutavdrag?

Lugn vi hjälper dig med den biten. Du betalar endast 50% av jobbet

Minsta ordervärde 250 kr

Recensioner från tidigare kunder 


Christina R

Fantastiskt att slippa putsa fönster på egen hand! Rekommenderar Joakim som är både snabb, smidig och noggrann 👍

Bosse K

Grymt bra jobb. Fina fönster för en billig peng. Kan varmt rekommenderas!


Nicklas S

Kan varmt rekommendera er, resultatet vart as bra. Tack så mycket.

Fönsterputsning Västerås

Fönsterputsning 
Billigt med hög kvalité

Boka tid hos oss redan idag. Du kan både boka enstaka fönsterputsning eller skriva upp dig på ett fönsterputsabonnemang och tillsammans med oss skräddarsyr vi enligt ditt önskemål. Hos oss binder du dig inte på fönsterputsabonnemang utan kan avsluta det när som helst. Du erhåller alltid 10% rabatt när du har fönsterputsabonnemang.

Med våra erfarna fönsterputsare i Västerås ser vi till att du får fönsterrutor som glänser. Vi är en av Västerås billigaste på fönsterputsning men är vi också bäst på att putsa fönster. Vi ser till att fönsterputsaren som kommer till dig är kunnig efter våra mått mätt och inte bara genomgått någon enkel utbildning. Vi ser till att putsa dina fönster både ut- och invändigt med briljanta resultat.

Lite snabbfakta om Västerås, Vi vill att ni ska kunna hitta oss på sökorden "Fönsterputs Västerås". Västerås är en av Sveriges äldsta städer. Västerås är en tätort i Västmanland och centralort för Västerås kommun. Staden ligger vid Mälarens norra strand ungefär 10 mil nordväst om Stockholm. Västerås hamnar på femte plats över tätorter i Sverige.
Läs mer om Västerås här på Wikipedia eller på Västerås stads hemsida.