Solcellstvätt

Solcellstvätt Södermanland & Solcellstvätt Västmanland

Professionell Solcellstvätt Södermanland & Västmanland

Få ut den energi som dina solpaneler kan leverera när solen tittar fram? Genom vår professionella solpaneltvätt i Södermanland och Västmanland så skapar vi en enklare vardag och ekonomisk vinning för dig, där du har möjligheten att spendera mer tid på dina favoritsysselsättningar. Forskning och tester visar på att solceller bör tvättas 1-2 gånger per år för att ge maximal effekt. Du kan få hela 20-30% mer energi genom att underhålla dina solpaneler rätt. Vi kan rengöra solpanel! 

Miljövänligt, säkert och ordentligt!

BOKA SOLCELLSTVÄTT

Begär offert på solpanelstvätt

Skicka gratis offertförfrågan och få svar inom 12 timmar!


Miljövänlig solpaneltvätt

Vi utför helt miljövänlig solpaneltvätt. Miljövänliga energialternativ skall mötas med miljövänlig rengöring. Vi använder oss av ultraren vattenteknik när vi rengör era solpaneler och därför sparar vi in massor på miljön.

Vi erbjuder alltid fast pris. inga osäkra timpriser och inga tillägg. Vi utför just nu solpanelstvätt i följande områden (se nedan). En helt gratis och icke bindande förfrågan om solpanelstvätt finner du längre ner på sidan.


Rengöra solceller?

Solcellsrengöring

Hur rengör man solpanel? OFA Fönsterputs rengör solceller genom ren vattenteknik. Detta eftersom en felaktig rengöring av solceller kan skada själva panelen. Solpanelrengöring är lättast att ordna med just ett filtrerat vatten, då slipper man använda rengöringsmedel för solceller. Vi på OFA Fönsterputs anser att en mljövänlig solpanelrengöring är rätt sätt att möta ett miljövänligt energialternativ. Använd inte vanligt dricksvatten till rengöring av solceller. vattnet behövs filtreras. Filtreras inte vattnet kommer solcellerna få en skadlig beläggning på sig.

Välj inte en dålig kopia med timpriser för att utföra arbetet åt dig, det företaget kan bli dyrt för dig. Välj orginalet, VÄLJ OSS!. Vi rengör solceller till fast pris. Du vet vad du ska betala innan vi kommer och vi har alltid nöjd kund garanti. 

Recensioner från tidigare kunder 

Sara S 

Serviceminded och våra fönster skiner rena i veckor efter att OFA varit på besök.
Snabbt, diskret och ordentligt utfört till humant pris. Kan verkligen rekommendera OFA till alla som inte orkar med sina skitiga fönster!

Viktor K

Jocke är en proffsig fönsterputsare som jag fått samarbeta med! anlita han och du kommer va nöjd.

Andreas W

Snabb o noggrann! Mkt bra jobb! Kommer att boka in igen!!
5 fönsterskrapor av 5 möjliga! 👍